Nanna fra Slagteren Hasseris er DK's bedste

april 10, 2019

Ti gourmetslagter-elever har i tre dage slidt og kæmpet i Arena Næstved under dette års DM i Skills. Vinderen blev lørdag eftermiddag kåret ved en stor afslutningsceremoni, hvor statsminister, Lars Løkke Rasmussen, overrakte diplomer og ønskede vinderen tillykke.

 

Øverst på podiet kunne Nanna Lundsgaard fra Slagteren Hasseris stolt og glad smile rundt til de mange besøgende. Hun kom for at vinde – og hun kunne rejse fra Næstved med en masse gode oplevelser og så naturligvis titlen som vinder af DM i Skills for gourmetslagtere. 

 

Nannas mestre Jesper Albin og Torben Bruun havde taget turen til Næstved for at følge konkurrencen, og de fortæller stolt, at de og de øvrige kollegaer i butikken hjemme i Aalborg har kunnet følge Nannas grundige forberedelser til DM. Hun har fra starten sat barren højt, og hun har brugt såvel arbejdstiden som fritiden på at øve sig til disciplinerne. Jesper og Torben fortæller videre, at de er så glade for at Nannas kæmpe store forarbejde har båret frugt – for hun vil virkelig det her fag, og hun er dygtig og har nogle rigtig spændende og kreative idéer.

 

Disse idéer kommer butikkens kunder til gode. Efter påske er det nemlig planen, at kunderne skal opleve hvad, der gjorde Nanna Lundsgaard til vinder – samt hvad hun blandt andet har præsenteret for dommerpanelet under DM i Skills. 

 

 

Nanna Skills

 

Danske Slagtermestre | Poppelvej 83 - 5230 Odense M | CVR: 40315918 | Tlf.: 66 12 87 30 | Fax - | dsm@danskeslagtermestre.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY